momentan o duc cam rau, dar ma simt bine in privinta asta. Cu banii stau prost, cum nu cred ca am mai stat vreodata, cu exceptia datii cand eram sa fiu dat afara din chirie (moment care o sa reapara peste o luna, daca n-am sa platesc chiria). Am 100 euro pe un cont si -260 pe celalalt; am fost foarte inspirat sa-mi fac un al doilea cont bancar. Daca ma duc in Amsterdam, mananc mai putin 3 zile. Faptul ca mi-am pastrat abonamentele la cinema si la sala nu ajuta situatia, dar ce dracu, nu suntem animale.
Nu stiu cat de greu e sa gasesti un job, va trebui sa mai treaca o luna-doua (hopefully not) de aplicatii si refuzuri sau lipsa de raspunsuri ca sa ma pot pronunta in privinta asta. Pana atunci incerc sa ma bucur de timpul generos pe care-l am la dispozitie si sa-mi intru intr-un ritm care e realizabil doar in aste rare momente de monotonie (pe-asta mi-o creez eu). Acum e momentul sa-mi slefuiesc cat mai multe obiceiuri sanatoase care sa ma bantuiasca pentru tot restul vietii. Printre ele nu se afla sculatul devreme.
Dar printre filosofiile de viata pe care vreau sa le adopt sunt, printre altele, mancatul sanatos si alergatul regulat, ceea ce se cam intampla, pentru ca am doua curse in urmatoarea luna si jumatate. N-am sa devin niciodata omul ala care se scoala la 5:30AM sa alerge, dar asta e ok (luati si ascultati aici). Am ratat obiectivul pentru anul asta, dar poate alerg primul maraton in primavara.
Ce mai fac eu? Merg la filme, desi din pacate trebuie sa merg in capitala multiubita, pentru ca in Utrecht le termin repede. Acasa tot nu am capatat sporul necesar de a vedea filme precum Seven Samurai, A Separation, The Artist, Stay, Melancholia, Das Boot, Hesher, si lista continua pana pe la 30. Sondajul despre cel mai inspirat serial de care sa ma apuc a fost castigat de Suits. Imi fac curaj la primele 2 episoade. Will report back.
Al treilea pilon e Java, unde incerc sa imi acopar gaurile (that's funny, gaurile sunt mai mari decat cunostintele), dar merg pe mana SCJP si inca vreo doua carti de la biblioteca si cam atat. Ofc o sa dureze ceva sa trec prin toate 2000 de pagini, dar reiterez (get it?) faptul ca am timp destul. Btw, ati vazut asta? E un foarte bun (de)motivational (depinde pe cine intrebi).
Ultima chestie pe care vreau sa o fac dar am dificultati e sa continui cu invatatul olandezei. N-am cu cine, deci... sa ma uit la TV? Sa citesc ziare si reviste? Totul mi se pare in zadar... dar ceva o sa fac, nu stiu ce, de toate! Zal ik verslag uitbrengen!