Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Ştiu că e o întrebare stupidă, dar lipsa de activitate poate cimenta sedentariza un om, iar după cum ştiţi dacă moare sufletul, corpul funcţionează degeaba. Ei bine eu aş avea lucruri de făcut dar sunt atât de puţin pornit să le fac încât dimineaţa nu mă ridic din pat tocmai de-asta: De ce să mă scol? Ce-am eu de făcut mai rewarding decât a sta aici cu botu-n pernă şi înfăşurat ca o shaorma în plapumă? Nimic.
Dac-aş munci, ar fi ceva, m-aş scula. Dacă aş fi lucrător de noapte în vreo fabrică sau supermarket, nu m-aş plânge, aş dormi până după-amiază fără regrete. Dacă aş avea cursuri de dimineaţă într-un loc mai apropiat ar fi uber-cool, m-aş duce la toate şi nu m-aş îngrijora că n-am din ce să trăiesc, m-aş concentra pe şcoală.
Dar pentru că nu e ca mai sus, eu n-am chef. Aşa că vă întreb pe voi: cum vă motivaţi? Cum reuşiţi să faceţi treburile fără recompensă materială sau satisfacţie intelectuală, care nici măcar nu sunt pedepsite atât de grav dacă le-aş rata? Eu nu prea pot.

 

Intr-un moment de intens plictis imi dau seama ca nu scriu si fanii ma parasesc, doar ca n-am chestii interesante de zis asa ca va arat cu ce imi ocup eu timpul atunci cand n-am cu ce sa imi ocup timpul.

Whose line is it anyway? The show where everything's made up and the points don't matter. Am descoperit asta pe youtube in momentele moarte de la birou, acum aproape un an. De fapt ce gasisem eu era doar "Scenes from a hat". Le-am vazut si le-am revazut si apoi am cautat mai multe, am gasit un playlist cu cele mai multe clipuri puse laolalta, dar cum sunt 70+ video, varianta uber-comprimata este mai jos:

Restul le-am descoperit mult mai tarziu, cand am ajuns aici. Printre jocuri sunt "World's worst dating service video", "Props", "Hoedown", "Party querks", sunt prea multe. Improvizatia la putere!


Filme
Am reinceput seria de filme, cu scopul suprem de a termina lista de To see. Intre timp, am bagat The mist(8*/10), Up in the air (8,5*/10), Avatar la cinema in Bucuresti, Moon (cat de bun trebuie sa fie un actor sa duca un film singur?), Zombieland (good, clean fun), Pandorum (ceva putred in filmul asta, dar overall entertaining), Sherlock Holmes (mai bun decat trailerul, ceea ce e rar), The hurt locker (9*/10).

Ma gandeam sa fac ca Inozza, sa fac blogul privat si sa trimit pana la 100 de invitatii catre cei care vor sa citeasca. Oricum nu am niciodata mai mult de 70 de vizitatori intr-o zi si chestia asta n-o sa se schimbe prea curand, asa ca de ce nu? Doar de dragul vizitatorilor care publica dulci comentarii sub acoperirea anonimatului. Dar daca ar fi privat ati citi lucruri mai interesante.

 

Arhivă blog

Label Cloud