Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Daca vad o tipa cu un corp bestial pe strada, prefer sa fie urata. Cand apuc sa ii vad un profil cabalin sau doar sa observ similaritatile intre ea si fratele Pinnochio, inima imi tresare de bucurie. Eu chiar ma bucur cand vad urate cu corp misto. Imi zic: inca o tipa pe care as fute-o fara pericolul investirii de sentimente. Pentru ca, nu-i asa, I suck at love.
Asta ca si portie saptamanala de misoginism.

 



bani de dat: -240
bani de dat
: -50
bani de dat: -50
bani de dat: -130
bani de dat: -150
bani de dat: -500
bani de dat: -300
bani de dat: -300
bani de dat: -400


total: you do the math
hint: ar trebui sa dea cu minus

 

As fi vrut sa le presez, sa le pun in singura mea carte la care de altfel tin foarte mult, sa le pastrez acolo pana as fi luat cealalta carte si apoi sa le dau impreuna.
Imi vin in minte cateva exemple de cupluri care rezista testului timpului. Cateva sunt de varsta mea. Si imi pica inevitabil intrebarea: cum? Cum reusesc ei si eu nu pot? Ar fi mult prea trist sa o faca doar din comoditate. Sa ramana impreuna doar pentru ca e la indemana, doar de frica de a fi singuri. Asta se instaureaza abia dupa ce ai intrat bine in paine, cand ti-e greu sa iti amintesti cum era sa fii burlac, holtei, disponibil, zi-i cum vrei. Dar ei cum au rezistat? Dintotdeauna i-am stiut singuri, nu i-am mai vazut inainte cu altcineva. Dintr-o data te trezesti ca se cupleaza. Inca un moment de neatentie si oamenii astia sunt deja impreuna de un an. Poate de doi. Te uiti la ei: nimic mai firesc. Cum reusesc? De exemplu, cu ea ai fost si tu, cum de nu esti tu in locul lui? Ah da, pentru ca ai fost sucit si ai abandonat tu. Cred ca e un melanj: compromisuri cat cuprinde, efort psihic, nevoia de siguranta si multa autosugestie. E chiar trist daca te gandesti un pic, dar presupun ca apropierea spirituala compenseaza de la un anumit punct incolo.

Ea. E frumoasa, n-am sa mint. Ma enerveaza des. Scoate misoginul din mine uneori, desi stiu ca va fi diluat de sarcasm si intr-un final vom rade amandoi de cat de caraghios suna. Ea accepta bani de la mine si nu protesteaza, ma lasa sa ma joc de-a cavalerul dar in acelasi timp gaseste momentul ideal sa ma cinsteasca ea pe mine si sa nu protestez eu - ceea ce e greu, va asigur eu! Neaparat are telefon pe Orange. Ii place cand imi poarta hainele si mie imi place mirosul pe care il lasa pe ele: prelungeste viata lor cu cateva zile (pana la spalare). Nu-i e frica de apa si nu are fundul mare, nici corpul disproportionat. Nu se intampla niciodata sa fie surprinsa neplacut de nebunii de-ale mele; chiar daca nu le-am dat curs mai niciodata, nu voi fi eu niciodata cel care zice primul: Hai sa ne luam rucsacu si sa plecam spre vest, prin Budapesta. Neaparat vine sa ma viziteze in Pipera si deloc nu stramba din nas. Nu ma intreaba Si cand pleci? atunci cand abia am ajuns. Nu comenteaza daca ma tund zero pentru ca ma place pe mine, nu pe parul meu. Sta la masaj, devine cobai chiar pentru ca eu sunt autodidact in ale masajului. Ma motiveaza sa slabesc - si inca ce ma mai motiveaza, o Doamne! Mereu e defazata cu 90 de grade muzical vorbind, dar discutiile in contradictoriu nu fac decat bine... pentru ca eu cedez :|. Nu e un spirit prea artistic, pt ca m-as simti neincadrat in peisaj. Nu ma tine de mana pe strada si nu ma pupa ca sa isi marcheze teritoriul, ci pentru ca vrea. Stie unde joaca Henry, ce sunt alea Wolffmorgenthaller si vorbeste lolspeak :D. Nu scrie cu greseeeeeeeli. Umbla in adidasi. Injura la meciurile de fotbal. Imi da palme peste cap (nu degeaba!). Bea cola doar ca sa nu mai am eu ce bea si sa ma las (ohohohooo self sacrifice). Si, frate, nu se mai termina postul asta odata?

 
 

Cand eram mic, nu aveam nici o grija din lume. Si nu ma refer acum la bani, mancare, chiria caminului, chestii de-astea. Au aparut mii de griji. Nici o problema. If I may.... "Jesse: Maybe what I'm saying is, is the world might be evolving the way a person evolves. Right? Like, I mean, me for example. Am I getting worse? Am I improving? I don't know. When I was younger, I was healthier, but I was, uh, whacked with insecurity, you know? Now I'm older and my problems are deeper, but I'm more equipped to handle them"
Dar. Eram liber, mai ales psihic. Toata viata mea imi aduc aminte ca eram disperat dupa dulciuri, eram cel care lingea castronul dupa ce se turna compozitia in tava (negrese, da?!). O bateam pe maica-mea la cap sa-mi faca prajituri tot timpul si de ziua mea nu aveam nevoie decat de un tort cu ciocolata si eram fericit. Si iata-ma cum sunt ultimul care ajunge la masa cu prajituri, nici macar nu mi-a fost greu sa ma abtin pana acum si nici nu dau dovada de un entuziasm deosebit. M-am plafonat. Nici nu mai conteaza motivele, poate sunt mai multe decat as putea eu sa numar, poate de fapt imi imaginez asa paranoic cum (nu) ma stie lumea.
Toata perioada adolescentei si inca din presupusa maturitate am fost gurmand. Nu gurmand in sensul de "mananc orice", ci genul care mananca tot, oricat mi-ai pune in farfurie, nu ma las batut si uneori bagam in mine aberant de mult, dimineata, seara, noaptea, cand prindeam! Acum sunt la o pseudo-perpetua cura de slabire... ma simt vinovat daca mananc seara. E o evolutie oarecum fireasca, presupun... dar e al naibii de trist.
Cand eram mic era doar joaca. Majoritatea cu baietii dar ne jucam si cu apa, acolo neaparat erau incluse si fetele. Si n-aveam nici o treaba cu ele, erau ca orice alti parteneri de joaca. Apoi a venit adolescenta, in care nu stiu cum naiba se intampla sa nu te mai poti gandi la fete ca la un alt om, ci doar ca la un om de sex diferit. Pe care trebuie sa il ai si tu :D. Apoi cresti si mai mult, relatii, chestii complexe, nene... tre sa faci compromisuri, daca esti vesnic celibatar se intreaba lumea ce-i cu tine, daca nu poti sa pastrezi o relatie te fac imatur, te indoaie regulile societatii, un amalgam de idei din care rasar o fosila de cavalerism, un strop de frustrare masculina in fata feminismului emerging (inca) al femeilor, la mine sau la tine, nu ma culc cu el azi ca poate maine pleaca la alta, as mai sta cu ea pentru sex da' imi face una ochi dulci, frate, cum sa-i propui o relatie de fuck buddies, pot exista prietenii intre sexe fara alte interese?, si muuuulte alte cacaturi de-astea. Daca n-as lua mai totul in deradere, nu mi-ar placea.
Cum zice Dana: in the end we are all alone.

 

-pastile topless pt marirea sanilor
-jocuri de dat palme la fund
-jocuri gratis in care trebuie sa servesti persoane cu alimentele pe care le doresc
-blog alcool sex droguri blogspot :>
-jocuri tarzan dar ca sa treci nivelul trebuie sa ajungi la o umbrela
-vama veche celor care cred ca lumea sata cu iubire va scapa
-vor fetele sa fie linse in pizda? la pachet cu -vreau sa fiu linsa in pizda. there you go, intrebare si raspuns. dar frate, unde am scris eu despre pizda? eu nici nu stiu cu ce se mananca, so to speak =))
-decoltee sexy de secretaire
-i wanna freak you dictionar englez roman
-o singura intrebare si poate un raspuns oare s-a intamplat ce ne-am propus o simpla melodie,un sentiment placut este exact ce mi-am dorit de la inceput
-pantaloni speciali pentru liposuctie
-cont hi5 eva am chei pentru orice

 

Stii vorba aia cu rockerii imputiti din Vama Veche? De fapt, acum sunt toate tipurile de oameni in vama, dar sunt toti imputiti! La propriu, pentru ca am memorat refrenul "In Vama Veche nu exista canalizare". Pai ce mama voastra mai faceti vile, fratilor, daca nu are unde sa se scurga jegu de pe oameni?
Am eu o propunere: faceti canalizare, sau macar un inceput de teava din Mangalia, ca tot vin alegerile locale (ce, Vama Veche n-are primar?) ca macar sa se finalizeze intr-un final indepartat, dar sa stim o treaba ca s-a inceput. In schimb, puteti sa faceti: 1) Tutungerie, succes garantat, o gramada de indivizi se sparg in figuri, practic acolo toata lumea fumeaza, chiar daca nu sunt fumatori, mai mult, fumatorii trec mai departe la trabucuri si ... alte chestii; 2) importati bucatari, 'tu-va-n mama voastra, macar temporar, si-o sa vedeti cum le suflati bulgarilor partea de nord a litoralului (good one, i know); 3) nu stiu daca e farmacie acolo, dar un sex shop ar fi genial! ar fi coada inauntru, afara, pe langa, pe deasupra, te-ai impiedica de dildo-uri pe strada si daca n-ai fi atent in multime te-ai trezi cu unul bagat undeva ...; 4) mai multe cosuri de gunoi.
Si un magazin de haine groase.

 

Arhivă blog

Label Cloud