Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

In seara asta de la 21:30 e Olanda - Romania. Nu pot decat sa imi iau o bere si ceva de rontzait si sa urmaresc meciul cu sufletul la gura. Hai fratilor sa ii batem!
Rememorez intamplari legate de echipa nationala.. primul meci care imi vine in minte este la CE 1996 cand am vazut un gol impotriva Frantei, parca, o bara-gol, care a fost anulata pe nedrept de arbitru. Pana si eu mi-am dat seama! Microbist am devenit la CM 1998, cand am avut noi parcursul bun, cum ar veni, de i-am batut pe englezi. Toti oamenii pe care i-am vazut a doua zi frematau de bucurie! Avem mare nevoie de acelasi sentiment. Dupa turneul din 98 m-am apucat sa colectionez surprize cu fotbalisti, mi-am luat si album, si din 550 de stickers, le-am colectat pe toate mai putin 14! Sunt mandru de mine.
In 2000, meciul cu Anglia, iar, a avut o foarte mare influenta asupra mea.. a doua zi aveam capacitatea la mate.. si taica-meu m-a trimis la culcare la pauza auzi la el! Am stat in pat dar prin 2 pereti si o bucatarie auzeam cum strigau ei in sufragerie acolo... m-am dus sa ascult la usha meciul, si cand a dat Dorinel golu 2 n-am mai rezistat si am intrat in camera si am vazut si eu reluarea. Am stat, l-am vazut pe tot, ne-am bucurat ca i-am batut, si taica-meu a iesit pe strada, eu m-am culcat si am luat 8.45 a doua zi (cam putzin). Din nou, mi-e groaznic de dor de momentele alea...
Stai ca mai sunt! La barajul pentru CM2002 cu Slovenia, in meciul tur, Romania a deschis scorul destul de repede. Stateam la bloc si am inceput sa tzip de nebun prin sufragerie.. m-am repezit saltand ca o scufitza rosie spre baie, unde maica-mea spala (manual ) si efectiv fericit
ii ziceam ca am dat gol.. intorcandu-ma tot saltat, cand sa intru in sufragerie am dat cu capu de pragu de sus, mai tare decat orice lovitura primita vreodata la cap! Iti dai seama ca bucuria s-a curmat instant...
Alta! Meciul cu Danemarca, de la ei acasa.. deja sentimentul ala de maretie cand ma uitam la meciurile Ro se ducea.. in schimb, in minutul 90 conduceam cu 2-1 si toti asteptam finalul disperati.. dupa ce ne-au egalat aia la ultima faza am ramas perplex vreo 5 minute, dupa care mi-am dat seama ca fierbeam si m-am dus si mi-am turnat apa rece in cap.. multa.
Romania-Olanda, ultimul meci. Am vrut sa cumpar bilete pentru ca voiam neaparat sa merg. Ba, era7,5 lei biletu la peluza, parca au pus express ca sa le vanda la bisnitzari.. promotional! da-le-as in gat... Asa, si n-am prins, dar printr-o coincidenta uriasa, Daniel, care statea cu mine in camera atunci, a primit un spam de la un olandez, care zicea ca are bilete de vanzare. I-am luat id de messenger, am vorbit, i-am luat si telefon, l-am luat pe Dorin, m-am infiintzat la Unirii parca si mi-am luat 2 bilete la peluza de la un olandez de 40+ ani. Am platit doar dublu. Ele se vindeau si cu 50 lei la negru. Unul l-am vandut cu 30 si unul l-am dat Alinei.. se pare ca nu am gresit, pentru ca in minutul 1 eram condusi cu 1-0. Eh, asta e.
Urmatoarea amintire pe care mi-o doresc va fi de la Romania-Olanda, la care am sa ma duc! oriunde s-ar juca. Sper.....
Oricum, tzineti cu Romania in seara asta.

 

Ete inca un post pentru fani (e clar, m-am dilit de tot). Voi, acei descreierati care ati face orice sa imi molfaitzi soseta alba de pe picioru stang, pe care tocmai am murdarit-o cu talpa adidasilor mei de firma care m-au costat 25 de lei, acele fetiscane care isi pierd mintile in prezenta mea fizica sau anuntata, care arunca cu sutiene in mine si imi lasa tampoane in geanta...ntz ntz, pentru voi aceia, am sa scriu pentru mine postu cu ticurile mele, si anume: imi pocnesc degetele; imi scarpin nasu foarte des, involuntar aproape; ma stramb si ma schimonosesc si imi dau seama abia apoi; ma chiorasc la oameni pe strada; casc ca prostu, independent de starea de somnolenta; cand ascult ceva ritmat, negrul din mine da din cap pa hip hop, fara sa pot sa il opresc (giee); ma trezesc vorbind singur, da' culmea, ca nu sunt singur.
Asa, si am aflat ca Loredana i-o deschide lu' George Michael si ca beletu e 90, 120, 130, 150 sau 180. Echivalentul pentru 90 de lei ar fi ca tu sa fii portarul de fotbal, cam asa de bine ai sa vezi golul marcat de echipa ta. In poarta adversa, logic, nu ca Banel.

 

Cine nu foloseste inca Mozilla Firefox e the lamest. Ieri a fost o zi (teoretic) productiva pentru mine, mi-am luat cateva extensii, si anume:
-Blue Organizer (am uitat ce face )
-del.icio.us - iti stocheaza adresele favorite, adica Bookmarks, online, si pe poti accesa de pe orice comp.
-Download statusbar - in loc sa apara fereastra separata ai downloadurile intr-o bara mica - inca nu i-am dat de cap.
-Firebug - pentru web developement.
-GMail Manager - clar..
-GMail Space - cat de tare e asta.. folosesti spatiul pt adresa de mail pentru stocare fisiere.
-iMacros - mai interesati-va si voi.
-Performancing - FULL FEATURED BLOG EDITOR IN FIREFOX (din pacate, 360 nu e recunoscut ca blog)
-Tab Control, Tabs Menu- ma rog..
-WOT - iti da informatii despre cat de sigure sunt site-urile pe care le vizitezi.. foarte discret.
-Yahoo Mail Notifier - cu chestia asta nici nu mai am nevoie de messenger
Si dintre cele pe care le aveam deja, se impune mentionat Mouse Gestures, anume Browsing dintr-un click. Am mai mentionat cu alta ocazie ( cititorii fideli stiu despre ce vorbesc )

 

Arhivă blog

Label Cloud