Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Deci traiesc intr-o camera de 3x5 metri. Personal, am spatiu de miscare cam 4 metri patrati. Stau la un birou mic, jos, ingust, care nu e al meu. Scaunul s-a rupt, acum folosesc unul de imprumut. Langa biroul la care stau se afla cuptorul cu microunde de imprumut, care, atunci cand functioneaza, imi bruiaza monitorul si trebuie sa il inchid. Se mananca destul de mult in camera asta. Desigur, eu primesc mancarea cea mai putina de acasa. Poate de aia inca nu sunt gras. Vine un miros constant de mancare spre mine. Gunoiul este si el la 2 metri de mine.
In frigider nu mai am nimic de mancare. Desi am convenit de comun acord sa tinem incaltamintea in afara camerei, nu prea se respecta si se baga inauntru, descaltandu-se la intrare.
Modulul? pe modul se infiinteaza pe rand vecinii de modul, unul care e fumator si nu se sinchiseste sa iasa pe hol, desi am mentionat asta in repetate randuri. Pe trei sferturi din modul e o mizerie de nedescris, facuta de ei. Pe sfertul nostru, e o oarecare dezordine. Masa s-a ars de la resoul puternic care sta pe masa. E de imprumut. Ar fi fost bun anul trecut resoul pe care l-a aruncat Diana.
Baia e de groaza. Nu ai putea zice ca e foarte murdara, dar se aduna caserole murdare de mancare (probabil pentru a fi spalate ulterior) si farfuriile murdare ale lui Dorin sunt in fiecare zi prezente la apel. In rest, incercam sa ne descurcam cu spatiul ridicol de mic pentru prosoape, sapunuri, etc.
Programul zilnic in aceasta camera deosebita se prelungeste pana la 5-6 dimineatza. Asta ma include si pe mine, desi nu as vrea. Dar imi e foarte greu acum sa schimb programul. Si in fiecare zi ma trezesc la 14-15-16, imi tarasc mintea obosita vreo doua trei ore. Ce pot face eu stand numai la comp? Nimicuri. Se pierde ziua intreaga.
Traiesc in aceeasi camera de 3 ani. Colegii s-au mai schimbat, decorul s-a mai schimbat, dar parca e aceeasi. Nici nu stiu ce imi mai place la viatza de camin. Crek sunt intr-o criza a varstei tinere.
Am sa renunt pentru o zi la calculator, complet. Nu stiu inca ce zi. Dar ma simt puternic in privinta asta. Credeam ca cititul o sa reduca din timpul alocat calculatorului, dar de unde.
Azi sper sa invatz mult. Plec in rectorat. Pe la 4-5. Mananc in cantina, etc. Viatza de caine, viatza de student

 

"Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.
Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare.
Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo.
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.
Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.
Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva."

de pe mess adunate...
Sincer, nu inteleg cum de femeile nu conduc lumea.

 

Am descoperit 5 bloguri intr-o zi pe blogspot. Si ma simt un nimic pe langa oamenii aia care stiu sa scrie asa frumos, cum ar veni, in sensul de atipic. Sunt admirati pentru simpla asociere a cuvintelor. Eu nu vreau sa fiu admirat. Dar nici nu stiu sa imi exprim gandurile in asa fel incat sa curga firesc, asa cum o fac ei. Iti dai seama ca daca as putea, n-as face-o.

 

Arhivă blog

Label Cloud