Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

E ora 09 si eu sunt treaz. Nu, nu sunt matinal, pur si simplu nu am dormit azi noapte. Nu am mai aplicat metoda asta de ceva timp, si, desi am amintiri neplacute in legatura cu noptile nedormite (vezi restanta inutila dce2), in inteligenta mea, aseara m-am gandit ca reusesc sa rezist. Si daca am rezistat ce? Tot regret, si inca nu mi-am indeplinit obiectivul, adica sa plec la scoala pentru un laborator amarat de TS care oricum se face la misto si la care tre sa iau doar prezenta.
Toate prostiile care te lovesc in viatza se indura mai bine in doi. Il inteleg pe Cretz care zicea ca a aplicat metoda cu noptile nedormite si a rezistat pana a doua zi seara fara sa doarma, asta ca sa se regleze si sa doarma normal incepand cu ziua urmatoare. El zice ca i-a iesit. Nici nu ma mir, are cine sa il sustina. Vreau si eu.

The Departed e un film foaarte incalcit :) ca doar asta am facut pana dimineatza. Dar in esenta e foarte bun.

Ha hahahahhaaa.. si acum am sa dansez Let's do the twist ca sa nu adorm =))

PS: e al doilea edit al blogului... voiam doar sa mai scriu ca astia 3 colegii dorm toti pe o parte... mai exact pe partea stanga, spre perete. Io nici macar nu dorm cu capul in aceeasi parte de fiecare data. Si dorm pe burta. Ma rog... detalii de zombie.

 

Ma intreb, acum ca ascult piesa, care e versiunea mai buna? Prima a fost de la The Pixies, au mai facut cover Placebo si James Blunt. Personal, le-am ascultat in ordine inversa. Si is de parere ca Blunt o canta destul de bine. E dintr-un show live de-al lui. Cel putin la fel de mult imi place si versiunea Placebo... aia Pixies nici n-am ascultat-o asa mult incat sa ma pronunt, dar de obicei inclin sa prefer lucrurile mai putin ... vechi.

 

542:07:47 ... atata muzica am. Adica 542 de ore. Cam 3 saptamani. Mai strang pana la o luna si apoi revizuiesc ce nu se merita. Si apoi iar downloadez pana la o luna. Last.fm rules

 

Arhivă blog

Label Cloud